Download for: Yeni Inka - Pikir Keri Ft.new Arista

Artist : Yeni Inka - Pikir Keri Ft.new Arista
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:27
View : 18.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
New Web MP3 [ WWW.GudangLagu123z.Net ]

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3đŸ˜‰

Lirik Yeni Inka - Pikir Keri Ft.new Arista

Yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi

Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang

Rasah kakean alesan


Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan

Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan

Naning tresno iki udu es teh plastikan

Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan


Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan

Tresnoku kesandung aku jebul kapusan

Jodo bakal tekan ora bakal kijolan

Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran

Piker keri

Piker keri

Ketimbang loro ati


Yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi

Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang

Rasah kakean alesan


Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane

Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke

Abot dirasakne, rakuat…


Home