Download for: Fendik Adella - Nelongso

Artist : Fendik Adella - Nelongso
Title : Henny Adella
Duration : 06:00
View : 116.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
New Web MP3 [ WWW.GudangLagu123z.Net ]

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fendik Adella - Nelongso

Nelongso temen uripku  

Urip pisan ono ngalam ndunyo         

Nyambut gawe kok koyo ngene 

Wiwit mbiyen mulo

                  

Rong puluh taun lawase  

Adus udan adus kringet kepanasan

Nggolek pangan yo neng kutho metropolitan


Rino wengi  pikiranku melang megung

Wong rasane kepengen bali  ora nduwe sangu

                   

Kelingan marang wong tuwoku 

Tak impi impi roso jroning ati

Kulo niki  tansah eling  keluarga neng  ndeso


Rino wengi  pikiranku melang megung

Wong rasane kepengen bali  ora nduwe sangu                

                       

Kelingan marang wong tuwoku  

Tak impi impi roso jroning ati

Kulo niki  tansah eling  keluarga neng  ndeso


Kulo niki  tansah eling  keluarga neng  ndeso

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Syahrini – Taubatlah Taubat

Danilla - Ring

Virasat Band - Kupu Kupu Malam

Armada - Berhati Besar

Wali - Lamar Aku

Tipe-X - Salam Rindu

Home