Download for: Jihan Audy Ft Ageng Music - Roso Atiku

Artist : Jihan Audy Ft Ageng Music - Roso Atiku
Title : Ageng Music
Duration : 06:41
View : 4.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
New Web MP3 [ WWW.GudangLagu123z.Net ]

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Jihan Audy Ft Ageng Music - Roso Atiku

elingo gek semono aku ngucapake tresno

ora nyongko, ora ngiro kowe nompo roso kulo


saiki bebarengan ngadepi kabeh pacoban

amung kowe, ra liyane, sing tak jogo selawase

takkan pernah terganti roso atiku iki


matur suwun wis ngancani aku

esem lan guyumu gawe bungah atiku

mung siji pesenku nggo awakmu

tulung ojo ninggalke aku

Home