Download for: Putri Kristya Ft Ageng Music - Prau Layar

Artist : Putri Kristya Ft Ageng Music - Prau Layar
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 07:01
View : 29.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
New Web MP3 [ WWW.GudangLagu123z.Net ]

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Putri Kristya Ft Ageng Music - Prau Layar

Yo konco ning nggisik gembiro

Alerap lerap banyune segoro


Angliyak numpak prau layar

Ing dino minggu keh pariwisoto


Galo praune wis nengah

Byak byuk byak banyu binelah

Ora jemu jemu karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu


Adik njawil mas

Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe awe

Prayogane becik balik wae

Dene sesuk esuk

Tumandang nyambut gawe

Home