Download for: Safira Inema - Iya Makasih

Artist : Safira Inema - Iya Makasih
Title : Safira Inema
Duration : 04:24
View : 29.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
New Web MP3 [ WWW.GudangLagu123z.Net ]

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Safira Inema - Iya Makasih

kurang opo usahaku dinggo kowe

opo-opo mesti tak korbanke

nanging aku sadar diri

aku mung badutmu

raiso dadi pilihan atimu


kowe wes nyaman karo wong liyo

aku mung iso ndungakno

kanggo kebahagiaanmu

karo tresno anyarmu


jane sing tok goleki

spek koyo ngopo to ri

aku sing ming modal tresno

kok tok anggep ora ono


morat marit atine

kadung ndlosor kahanane

dada sayang aku milih

mundur wae



kurang opo usahaku dinggo kowe

opo-opo mesti tak korbanke

na nging aku sadar diri

aku mung badutmu

raiso dadi pilihan atimu


kowe wes nyaman karo wong liyo

aku mung iso ndungakno

kanggo kebahagiaanmu

karo tresno anyarmu


jane sing tok goleki

spek koyo ngopo to ri

aku sing ming modal tresno

kok tok anggep ora ono


morat marit atine

kadung ndlosor kahanane

dada sayang aku milih

mundur wae


jane sing tok goleki

spek koyo ngopo to ri

aku sing ming modal tresno

kok tok anggep ora ono


morat marit atine

kadung ndlosor kahanane

dada sayang aku milih

mundur wae


dada sayang aku milih

mundur wae

dada sayang aku miliih

mundur wae

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Syahrini – Kau Tak Punya Hati

Woro Widowati - Cidro 3

Yeni Inka - Harga Diriku (Wali)

Keisya Levronka - Hidup Tanpamu

Sarah Usman - Cemburu

Afgan - Terima Kasih Cinta

Sasya Arkisna - Top Topan

Home